OkosAsszony

Itt a legújabb fitnessőrület: Animal Flow!

Mozogj úgy, mint egy oroszlán! Az Animal Flow, a legújabb mozgásőrület visszanyúl az ember állati gyökereihez. Hogy eredményes-e? Csak lesd meg a kitalálóját és megtudod!

 

Az eszközzel való edzés egyre inkább kimegy a divatból és átveszik a helyét a saját test mozgatását célzó edzésprogramok, elég csak a TRX pár évvel ezelőtti, mindent elsöprő sikerére gondolni. 

A legújabb fitnessvívmány az amerikai Mike Fitch nevéhez köthető, aki azt állítja, hogy több primitív mozgásforma él a génjeinkbe kódolva, mint gondolnánk. Ő ezekhez nyúlt vissza, amikor összeállította testedzés programját, az Animal Flow-t. Az volt a célja, hogy eszközök nélkül is eredményesen lehessen izmot építeni. Szerinted elérte, a lenti képet látva? 🙂

Mike Fitch, az Animal Flow megalkotója

A gyakorlatok zömét négykézláb végzik és az izomnövekedés mellett másik nagy hozadéka, hogy javul a hajlékonyságod, a tartásod is tőle. Ráadásul, mivel biztonságos talajon zajlik, a sérülésveszély is minimális. Az Animal Flow ötvözi egy kicsit a jógát, a fitnesst, a breaket és a szörföt is, ami pedig még jellemző rá, hogy nem mozdulunk ám ki egyik állatból, hogy a következőbe helyezkedjünk! Minden váltás átmenettel történik, innen a “flow” elnevezés, ami magyarul annyit tesz: áramlás, folyás, áramlat.

A külföldi edzőtermekben személyi edzővel vagy csoportban is meg lehet tanulni a mozdulatokat. Fő edzésformának is megfelelő, de ha te már megtaláltad az “igazit”, ezzel nyújthatsz is a gyakorlatok előtt vagy után. 

Az ideális helyszín természetesen szabadtéri, ha már egyszer állati mozgást imitálunk. Népszerű edzésforma a strandokon, ahol a verőfényes napsütésben, szórakoztatóan erősödhetsz teknős vagy épp gyík módjára!

Kíváncsian várom, ki fogja itthon bevezetni!

Nézz meg egy bemutató videót az Animal Flow-ról: 

Az Animal Flow hivatalos oldala: https://www.animalflow.com/

Fogyni szeretnél? Ezeket a természetes alapanyagú étrendkiegészítőket ajánlom: 

http://www.betterware.hu/blue-nature-wellness/270-zold-tea-kapszulakban-30-kapszula.html

http://www.betterware.hu/blue-nature-wellness/271-voros-tea-krom-kapszulakban-30-kapszula.html

Rendeléshez írj az agibetter@gmail.com címre!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!