OkosAsszony

Miért zseniális ötlet pénzérmét tenni a fagyasztóba utazás előtt?

Nem, nem bolondultam meg. Találtam egy nagyszerű ötletet, amit most veled is muszáj megosztanom!

 

Nem túl gyakran, de azért előfordul, hogy áramkimaradás nehezíti meg az életünket. Legrosszabb esetben leolvad a fagyasztó is és egy csomó ételt dobhatunk a kukába. 

Még mindig jobb, ha tudunk róla, mint ha nem, hiszen az ételmérgezés esélye a romlott alapanyagokból készült ételek fogyasztásakor igen magas.

Belegondoltál már abba, hogy áramszünet akkor is adódhat, amikor te épp a nyaralásodat töltöd? Honnan fogod tudni, hogy leolvadt a fagyasztó, ha nem is vagy otthon? Hiszen, ha a kimaradást javítják, mire hazaérsz, csak azt fogod látni, hogy minden rendben van, pedig nagyon nincs!

Nos, ennek a veszélynek a kiküszöbölésére való az alábbi ötlet. Töls meg egy csészét vízzel és tedd be a fagyasztóba! Ha megfagyott benne a víz, helyezz a tetejére egy pénzérmét. 

Mi fog történni? Ha a fagyasztó nem áll meg a távollétedben, akkor semmi. De ha áramszünet miatt leolvad, majd visszafagy, a vakációból visszatérve azt fogod látni, hogy a pénzérméd már nem a csésze tetején van, hanem lejjebb süllyedt az olvadt vízben, ami aztán visszafagyott!

Jobb, ha te is bebiztosítod magad ezzel az egyszerű trükkel!

Forrás: genial.guru

Ezt nézd, mennyi szuper termékünk van a hűtőszekrényedhez! Katt a linkre! Ha bármelyik érdekel, keress az agibetter@gmail.com címen!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!